Menu
Nákupní košík
celková hodnota objednávky přesahuje 90 euro, doprava zdarma

Blog@Novedresyvakci - fotbalové dresy RSS Feed

06 Oct Paul Pogba se do hry znovu vrátí v roce 2025
0
Původní čtyřletý zákaz činnosti Paula Pogby byl nyní zkrácen na jeden a půl roku. Paul Pogba trval na tom, že doping neužíval, a poděkoval arbitrážnímu zákonu, že vyslechl jeho vysvětlení. Kvůli zkrác..
05 Oct Antoine Griezmann nemůže přesvědčit svou mysl
0 4
Po více než roce vnitřního boje se Antoine Griezmann nakonec nedokázal přesvědčit a rezolutně se rozhodl svléknout Dětské Fotbalové Dresy Francie a rozloučit se. Když se francouzský tým rozhodl nechat..
30 Sep Fanoušci nemohou během zápasu házet odpadky na stadion
0 8
Diego Simeone byl velmi smutný z iracionálního chování fanoušků Atlética de Madrid. Když fanoušci Atlética de Madrid během zápasu házeli trosky na brankáře Realu Madrid Thibauta Courtoise, hra byla v ..
28 Sep FC Barcelona zve vysloužilého brankáře Wojciecha Szczęsného, aby se připojil
0 8
V uplynulém týdnu utrpělo mnoho slavných týmů zranění svých hlavních hráčů. Jakmile se zraní hlavní hráči, výrazně se změní i síla týmu. Poté, co se nešťastně zranil brankář FC Barcelona Marc-André te..
23 Sep Nejlepším hráčem zápasu se opět stal Ángel Di María
0 13
Když šestatřicetiletý Ángel Di María znovu oblékl Dětské Fotbalové Dresy Benfica Lisabon, vstřelil branku nepřetržitou střelou i vnější stranou chodidla, čímž šokoval všechny přítomné fanoušky. Fanouš..
21 Sep Endrick oznámil zprávu o randění s přítelkyní
0 13
Pokud by superstar Kylian Mbappé neoznámil, že si oblékne Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, pak by byl 18letý Endrick největším vrcholem letošního léta. V prvním kole Ligy mistrů vstřelili Kylian Mb..
19 Sep Paris Saint-Germain vybojoval své první vítězství v Lize mistrů vlastním gólem
0 12
Paris Saint-Germain vyhrál vlastním gólem a všech pět jejich zápasů v nové sezóně skončilo vítězstvím. Původně měl Paris Saint-Germain dobrou šanci skórovat, ale bohužel Ousmane Dembélé na pár sekund ..
15 Sep Týmy Serie A ztrácejí v nové sezóně konkurenceschopnost
0 14
Poté, co Juventus dva zápasy remizoval, jejich výhoda byla poněkud oslabena. Mezi pěti hlavními ligami si pouze Juventus udržel jediný údaj o tom, že neinkasoval gól, ale Serie A je jediným týmem, kte..
14 Sep Kylian Mbappé se dále učí hrát jako hrotový útočník
0 14
Poté, co Kylian Mbappé přestoupil do Realu Madrid, hlavní trenér Carlo Ancelotti doufal, že by mohl hrát jako hrotový útočník. Když Real Madrid požádal Kyliana Mbappého, aby oblékl Fotbalový Dres Komp..
13 Sep Opakované přestupy Jadona Sancha dokazují správnou vizi Pepa Guardioly
0 11
Proč se Chelsea rozhodla zapůjčit Jadona Sancha, je stále nevyřešenou záhadou. S mladou hráčskou sestavou Chelsea tým Jadona Sancha vůbec nepotřebuje. Je to kvůli Cole Palmerovi, že Chelsea si myslí, ..
11 Sep Jiná fotbalová kultura a filozofie Pepa Guardioly
0 16
Nejdůležitější podstatou fotbalového týmu je vlastně mentalita jednoty mezi hráči. Žádný tým nemůže podporovat pouze jeden hráč. Musí to být výsledek úsilí 11 lidí. V poslední době se někteří lidé vžd..
09 Sep Luis Suárez měl dva dojemné rozlučkové ceremonie
0 24
Fanoušci si ještě pamatují scénu před dvěma lety, kdy se Luis Suárez loučil v Dětské Fotbalové Dresy Atlético Madrid. V té době Luis Suárez věděl, že opouští La Ligu a velmi smutně plakal. Tentokrát L..
Zobrazit 1 až 12 z 114