Menu
Nákupní košík
celková hodnota objednávky přesahuje 90 euro, doprava zdarma

Blog@Novedresyvakci - Fotbalový Dres Komplet RSS Feed

15 Sep Týmy Serie A ztrácejí v nové sezóně konkurenceschopnost
0 12
Poté, co Juventus dva zápasy remizoval, jejich výhoda byla poněkud oslabena. Mezi pěti hlavními ligami si pouze Juventus udržel jediný údaj o tom, že neinkasoval gól, ale Serie A je jediným týmem, kte..
14 Sep Kylian Mbappé se dále učí hrát jako hrotový útočník
0 12
Poté, co Kylian Mbappé přestoupil do Realu Madrid, hlavní trenér Carlo Ancelotti doufal, že by mohl hrát jako hrotový útočník. Když Real Madrid požádal Kyliana Mbappého, aby oblékl Fotbalový Dres Komp..
11 Sep Jiná fotbalová kultura a filozofie Pepa Guardioly
0 14
Nejdůležitější podstatou fotbalového týmu je vlastně mentalita jednoty mezi hráči. Žádný tým nemůže podporovat pouze jeden hráč. Musí to být výsledek úsilí 11 lidí. V poslední době se někteří lidé vžd..
07 Sep Význam dresu mění mentalitu hráčů
0 17
Když se Dětské Fotbalové Dresy Argentina s číslem 10 stane zodpovědností, pak bez ohledu na to, který hráč jej oblékne, bude hrát ze všech sil. V argentinské reprezentaci Fotbalový Dres Komplet s čísl..
06 Sep Paulo Dybala se vrací na kurt v dresu číslo 10 Argentiny
0 22
Po více než deseti letech čekání Paulo Dybala konečně sešel z lavičky v Fotbalový Dres Komplet číslo 10. Protože se Lionel Messi ze zranění nezotavil, Argentina odvolala Paula Dybalu, aby se vrátil do..
04 Sep Diego Simeone a jeho syn se znovu setkávají na kurtu o 20 let později
0 17
V této sezóně Atlético de Madrid přidalo dva mladé argentinské hráče. Přinesou do týmu změny? Atlético de Madrid získalo za přestupovou částku 75 milionů eur Juliána Álvareze z Manchesteru City. Giuli..
02 Sep Síla Liverpoolu zůstává silná i v nové sezóně
0 20
Liverpool porazil Manchester United 3:0 a oznámil, že jeho síla bude v nové sezóně dále stoupat. Manchester United opět utrpí obrovskou ránu, ostatně Liverpool letos v létě nenabral žádné hráče do ses..
31 Aug Manchester United letos v létě přijal pět nových hráčů
0 27
Manchester United se letos v létě nezastavil a tým opět nabral pět nových hráčů. Jedním jsou dva obránci Noussair Mazraoui a Matthijs de Ligt z Bayernu, kteří oblékali Fotbalový Dres Komplet č. 3 a 4 ..
29 Aug Evropští hráči přijali existenci saúdské ligy
0 29
Poté, co Al-Hilal Saudi Football Club dosáhl v minulé sezóně velkého úspěchu, tým znovu pozval hráče do Evropské ligy. João Cancelo přijal pozvání saúdského fotbalového klubu Al-Hilal a oblékne Fotbal..
19 Aug Nová naděje Arsenalu pro novou sezónu začíná
0 25
První kolo nové Premier League skončilo a silné týmy vyhrály své první zápasy. Arsenal porazil Wolves 2:0 a Kai Havertz a Bukayo Saka vstřelili své první góly. Tichá spolupráce obou hráčů je přiměla k..
17 Aug Další nástupce dresu Juventusu s číslem 10
0 29
Poté, co turecký tým předvedl dobrý výkon v pohárové Evropě, byli klubem více favorizováni mladí hráči v národním týmu. Poté, co Juventus v posledních letech postupně ztrácel své postavení ve fotbale,..
16 Aug Mladistvý sen CRISTIANA RONALDA stále probíhá
0 28
Nikdo nemůže zůstat mladý navždy a čas vždy změní srdce příliš mnoha lidí. Když devětatřicetiletý CRISTIANO RONALDO oblékl Dětské Fotbalové Dresy Al-Nassr FC a objevil se v nové sezóně na hřišti, zdál..
Zobrazit 1 až 12 z 74