Borussia Dortmund si stále nejvíce cení zisku a neoceňuje sílu hráčů. Niclas Füllkrug v minulé sezóně ukázal velkou sílu poté, co oblékl Dětské Fotbalové Dresy Borussia Dortmund, ale bohužel byl letos v létě vyměněn za 27 milionů eur. Poté, co Niclas Füllkrug absolvuje zdravotní prohlídku, bude v nové sezóně oblékat Dětské Fotbalové Dresy West Ham United. West Ham United dosáhl tříleté smlouvy s Niclasem Füllkrugem a tým věří v potenciál tohoto vysokého hrotového útočníka.

Niclas Füllkrug hraje Bundesligu již mnoho let a toto je poprvé, co se připojil k Premier League. Ve skutečnosti, s rostoucí silou Niclase Füllkruga v posledních letech, opravdu chce jít do Premier League. Nyní West Ham United dal tuto příležitost Niclasu Füllkrugovi a ten si bez váhání vybral právě zde. Přestože Niclas Füllkrug předvedl v minulé sezóně vynikající výkony, stále chce dále zlepšovat svou sílu a připravit se na příští mistrovství světa v roce 2026.

Premier League je místo, kde chce mnoho hráčů v posledních letech zažít, takže je čas, aby Niclas Füllkrug přišel a naučil se více dovedností. West Ham United v nové sezóně získal již sedm hráčů od útočníků, hrotových útočníků, obránců až po brankáře. Konkurence v Premier League je velmi tvrdá. West Ham United si chce i v této éře udržet svou absolutní sílu. Nebudou se rozhodovat snadno vzdát honbu za šampionátem.