Když se Dětské Fotbalové Dresy Argentina s číslem 10 stane zodpovědností, pak bez ohledu na to, který hráč jej oblékne, bude hrát ze všech sil. V argentinské reprezentaci Fotbalový Dres Komplet s číslem 10 představuje význam dědictví a je to také číslo, které obdivuje každý hráč. Paulo Dybala měl to štěstí, že mohl nosit dres s tímto číslem, a cítil se nesmírně poctěn a šťastný. Po 827 dnech zažil Paulo Dybala mnoho změn a znovu našel smysl existence na kurtu.

Hráči Argentiny doufají, že Nové Fotbalové Dresy s číslem 10 zůstane na hřišti navždy, což jako by symbolizovalo jakési štěstí z vítězství. Na návrh svých argentinských spoluhráčů se Paulo Dybala nakonec rozhodl obléci dres s číslem 10, aby se soutěže zúčastnil. To je nesmírně čestná odpovědnost. Jediné, co musí Paulo Dybala udělat, je snažit se co nejlépe reprezentovat svou existenci. Poté, co Paulo Dybala vstřelil branku, opět zapálil publikum modrobílým upřímným srdcem, které si zaslouží fandění všech.

Kariéra Paula Dybaly nebyla jednoduchá. V nejlepších letech byl náhradníkem za dva skvělé fotbalisty. Když hrál za Juventus, Paulo Dybala narazil na přítomnost Cristiana Ronalda a mohl jen mlčky sloužit jako náhradník. V argentinském národním týmu byl Lionel Messi a Paulo Dybala byl vždy náhradníkem. Paulo Dybala není hráč bez síly, ale kvůli zvláštním okolnostem byl vždy útočníkem bez mnoha příležitostí k výkonu.