Poté, co Juventus dva zápasy remizoval, jejich výhoda byla poněkud oslabena. Mezi pěti hlavními ligami si pouze Juventus udržel jediný údaj o tom, že neinkasoval gól, ale Serie A je jediným týmem, který nevyhrál všechny zápasy. Jen týden do nové sezóny většina týmů prohrála. V současné době si vítěznou sérii udržely pouze Manchester City, Barcelona, ​​​​Bayern Mnichov a Paris Saint-Germain. V této sezóně se nezdá, že by se týmy v Serii A zlepšily v síle, ale celá liga se cítí méně konkurenceschopná.

AC Milán se propadl na osmé místo v lize, Atalanta je třináctá a Řím se dokonce dostal do pásma sestupu. Ve chvíli, kdy Olivier Giroud smutně svlékl Dětské Fotbalové Dresy AC Milán, měli fanoušci pocit, že tým opět ztratil duši. Při síle Oliviera Girouda mohl AC Milán navrhnout další prodloužení smlouvy o dva roky nebo o jeden rok, ale tým ho nechal odejít. Olivier Giroud se velmi těšil na to, že bude dál oblékat Fotbalový Dres Komplet a hrát za AC Milán, ale tým už bohužel na jeho sílu nepohlížel.

Poté, co Juventus dva zápasy remizoval, měl Inter šanci překonat skóre. Dalším soupeřem Interu je Monza, a pokud se nestane nic neočekávaného, ​​měl by zápas vyhrát. V Serii A je stále méně slavných hráčů a většina starých hráčů odešla a odešla do důchodu. Zdá se, že naděje týmů Serie A na vzestup před pěti lety se opět rozbila. Budou Juventus a Inter i nadále silnými soupeři v Lize mistrů?