V systému Realu Madrid za posledních zhruba deset let byli Luka Modrič a Toni Kroos nepostradatelnými silnými stránkami. Nyní oba hráče čeká odchod a postupně se z nich stanou náhradníci. Toni Kroos i Luka Modrič doufají, že oznámí svůj odchod do důchodu v Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid. Bohužel v létě se trend týmu hodně změní. Zejména mentalita Toniho Kroose. Ve 34 letech nechce být hráčem, který schází z lavičky. V nedávném zápase mezi Realem Madrid a Sevillou Toni Kroos poprvé nedokázal ovládnout svou mentalitu a šel se hádat k rozhodčímu a nakonec dostal žlutou kartu.

V této hře Toni Kroos opět prokázal svou sílu. Úspěšně absolvoval 18 dlouhých přihrávek v jediné hře. Toni Kroos vytvořil nový rekord v dlouhých přihrávkách hráče La Ligy od roku 2019. Tento počin nejen demonstruje jeho pokračující vynikající formu, ale také zdůrazňuje jeho klíčovou roli na hřišti. Toni Kroos se nedopustil úmyslného faulu, ale dal svému soupeři dostatek prostoru ke hře, ale nepochopitelně dostal žlutou kartu. V tomto utkání vstřelil Luka Modrič jediný gól v celém utkání a významně tak přispěl k vítězství Realu Madrid.

Právě existence těchto dvou schopných starých hráčů umožnila Realu Madrid hrdinně porazit svého mocného soupeře Sevillu. Pokud se Luka Modrič i Toni Kroos rozhodnou svléknout Fotbalový Dres Komplet a odejít letos v létě, jaký dopad to bude mít na sílu Realu Madrid. Mnoho lidí věří, že Real Madrid se kvůli odchodu těchto dvou hráčů výrazně nezmění. Ostatně mladí hráči týmu si postupně vypracovali silné schopnosti.