Co se stalo letos v létě? Příliš mnoho klubů s vynikajícími výsledky se rozhodlo změnit hlavního trenéra. Stefano Pioli věnoval veškerou svou energii AC Milán a po skončení letošní sezóny byl týmem vyhozen. V roce 2019, kdy bylo AC Milán v nejtěžším období, převzal Fotbalový Dres Komplet Stefano Pioli a posunul tým krok za krokem kupředu. Poté se AC Milán po osmi letech nejen vrátil do Ligy mistrů, ale tým také v roce 2022 znovu vyhrál šampionát Serie A.

V posledních pěti letech lidé postupně viděli naději na vzestup AC Milán, ale zdá se, že letošní léto se obrátilo k lepšímu. Poté, co Inter znovu vyhrál šampionát Serie A, zdá se, že vedení AC Milán již nevěří trenérským schopnostem Stefana Pioliho. V této sezóně je zvláštní fenomén, AC Milán selhal ve všech zápasech proti Interu. Tento nedostatek také způsobuje, že AC Milán mu nechce čelit v domnění, že by bylo lepší vyměnit hlavního trenéra.

Stefano Pioli také v klidu přijal odvolání AC Milán a zdá se, že chápe, jakou sílu má. Pokud chce Dětské Fotbalové Dresy AC Milán znovu vyhrát titul Serie A, pak je výměna hlavního trenéra nutností. Poté, co Inter prorazil 20 šampionátů, zdálo se, že AC Milán si myslel, že je čas se bránit. V posledních letech jak Atalanta, tak AC Milán vždy nedokázaly vyhrát proti Interu. Letos v létě to vypadá, že celý fotbalový klub vítá příchod nové éry a odchody starých hráčů a odvolání hlavního trenéra jsou nevyhnutelné.