Po téměř roce se švédský tým přesto rozhodl uspořádat slavnostní rozloučení se Zlatanem Ibrahimovićem, jedním z největších hráčů v historii týmu. Zlatan Ibrahimović si nevybral Dres Švédsko, ale oblékl si šedý rovný oblek. Zlatan Ibrahimović z pohledu Zlatana Ibrahimoviće již nestojí na hřišti, takže nošení Fotbalový Dres Komplet není principem rozloučení pro tuto příležitost. Zlatan Ibrahimović ve své 25leté reprezentační kariéře zanechal příliš mnoho nádherných scén. Je také vzácným fotbalistou ve švédském týmu, který se vznešeně věnuje fotbalu.

Ve švédské týmové kariéře Zlatana Ibrahimoviće se za národní tým zúčastnil 122 zápasů, v nichž zaznamenal 65 gólů a 25 asistencí. Dvaačtyřicetiletý Zlatan Ibrahimović loni v Dětské Fotbalové Dresy AC Milán oznámil ukončení kariéry. Jeho fyzická zdatnost již nemůže podporovat intenzitu účasti. Zlatan Ibrahimović je nejlepším střelcem v historii švédského týmu. Reprezentoval národní tým ve věku 17 let. Tehdy mladý a energický Zlatan Ibrahimović řekl: "Stane se jedním z nejlepších fotbalistů všech dob." Všichni fanoušci na místě se smáli. Když si Zlatan Ibrahimović na tu scénu vzpomněl, usmál se a znovu řekl: "Teď to udělal, můžete se smát sebevědoměji!"

25 let profesionální kariéry je sféra, kterou dosáhne jen málo fotbalistů. Tentokrát se v národním týmu znovu postavil Zlatan Ibrahimović, usmál se a řekl: Zde mohu znovu říci, že jsem nejlepší všech dob, a doufám, že se vám bude líbit cesta, kterou šel. Po slovech se celé publikum nejen smálo, ale také vřele tleskalo od fanoušků. Jaký fotbalista se může líbit mnoha fanouškům, který obsahuje příliš mnoho významu.