Liverpool porazil Manchester United 3:0 a oznámil, že jeho síla bude v nové sezóně dále stoupat. Manchester United opět utrpí obrovskou ránu, ostatně Liverpool letos v létě nenabral žádné hráče do sestavy. Mohamed Salah letos v létě nedostal od Liverpoolu prodloužení smlouvy, ale jeho výkon na kurtu to neovlivnilo. Možná je to poslední sezóna Mohameda Salaha v Dětské Fotbalové Dresy Liverpool FC, aby mohl soutěžit, a zdá se, že si váží každého zápasu.

Jakmile týmu v posledním roce neprodlouží smlouvu s hráčem, měl by se herně předvést dobře. Jedním z nich je nechat tým, za který hraje, vidět jeho vlastní sílu a být pro tým nepostradatelnou hlavní silou. Druhým je nechat ostatní kluby vidět potenciál hráče, aby na hráče upoutaly pozornost ostatních klubů. V této sezóně je v Fotbalový Dres Komplet silnější Mohamed Salah, který ve třech zápasech vstřelil 3 góly a poslal 3 asistence.

Liverpool dal 7 gólů, Mohamed Salah sám vytvořil 6, čímž pomohl týmu vyhrát všechny tři zápasy. Liverpool si stále zachovává sílu těch starých hráčů a zdá se, že celkovou sílu týmu to příliš neovlivnilo. Možná je to největší přínos, který Klopp Liverpoolu zanechal. V minulé sezoně vypěstoval růst další várky mladých hráčů. Po třech odehraných kolech se Manchester United propadl na 14. místo a jejich naděje na vzestup v této sezóně se pravděpodobně opět rozplynou.