Vyřazení Interu z Ligy mistrů bylo největším překvapením v tomto kole soutěže. Zatímco zklamání hráčů se nerozplynulo, Inter remizoval s Neapolí 1:1 v Serii A. Poté, co se Inter dostal do vedení a vstřelil branku, Neapol vyrovnala a vyhrála a zklamání zaplavilo celý stadion. Série deseti vítězných zápasů Interu v Serii A byla ukončena, takže jaký protiútok přijde příště?

Nyní Lautaro Martínez psychicky zesílil a jeho náladu už neovlivňuje vítězství nebo prohra v zápase. V tomto pokutovém kopu Ligy mistrů možná Lautaro Martínez pár dní chyběl kvůli neproměněnému pokutovému kopu, ale když si znovu oblékl Dětské Fotbalové Dresy Inter Milán a postavil se na hřiště, jeho oči byly plné pevné víry. Nadějná mentalita Marcuse Thurama byla také otřesena v Lize mistrů. Jeho závěrečný výraz ukázal slabost a měl pocit, že bylo promarněno příliš mnoho příležitostí.

Nevím, do jakého státu Lautaro Martínez po této zkušenosti vstoupí. Pokud Lautaro Martínez dokáže skórovat včas v krátkém časovém úseku, jeho mentalitu to příliš neovlivní. Jakmile se Lautaru Martínezovi dlouho nedaří vstřelit branku, v momentě, kdy oblékne Fotbalový Dres Komplet do soutěže, bude zpochybňovat více fanoušků. Jen málo hráčů je všestranně vyvinutých. Lautaro Martínez nikdy neměl absolutní převahu v pokutových kopech a opakované zkušenosti mu jen přispějí k lepšímu růstu.