Při pohledu na hráče, kteří se v posledních pěti letech rozhodli oblékat Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain, žádný z nich neměl dobrý konec. Milan Škriniar, střední obránce, který se loni přes odpor všech rozhodl přestoupit do Paris Saint-Germain, nyní čelí riziku, že bude znovu vyměněn. Paris Saint-Germain se dál nerozhodl věřit ve schopnosti Milana Skriniara, ale rozhodl se ho vyměnit za nějaké výhody. Milana Škriniara si kdysi oblíbilo mnoho fanoušků Serie A, když oblékal Dětské Fotbalové Dresy Inter Milán, nyní mu chybné rozhodnutí přímo zkrátilo kariéru.

Milan Škriniar hraje za Inter šest sezon a tým ho dokonce chtěl, aby dělal kapitána. Milan Škriniar loni v létě odmítl prodloužení smlouvy s Interem a rozhodl se pro Paris Saint-Germain, která nabídla vyšší plat. Protože Milan Škriniar nastoupil do Paris Saint-Germain jako volný hráč, Inter přišel o přestupovou částku a přišel o prospěšného hráče.

Proč Paris Saint-Germain nechce dál využívat Milana Škriniara, kterému vyprší smlouva až v roce 2028? Už po roce je Paris Saint-Germain zklamaný z výkonu Milana Skriniara. Toto je příliš krátká doba testování. Opravdu se devětadvacetiletý Milan Škriniar připojí k Al Nassr FC? Pak musí litovat, že loni nezůstal v Interu.