Od té doby, co Rodrygo Goes oblékl Dětské Fotbalové Dresy Brasilia č. 10, se zdá, že jeho sebevědomí je velmi spokojeno. Jakmile se psychika hráče zesílí, jeho síla bude předurčena být lepší. V Realu Madrid byl Rodrygo Goes vždy neznámým útočníkem. Nemá příliš mnoho osobnosti a síly. Minulý rok nechal Real Madrid zdědit Fotbalový Dres Komplet s číslem 7 Vinícius Júnior a neměl ani ponětí, že by Rodrygo Goes mohl dát dres číslo 9.

Nyní v Realu Madrid je Vinícius Júnior stejný jako tehdy Cristiano Ronaldo, plný silné touhy. A Rodrygo Goes je jako tenkrát Benzema. Na kurtu příliš ze svých nápadů a ambicí nedával najevo. O Rodrygo Goesovi je relativně málo negativních zpráv. Pro fotbal tvrdě pracoval nenápadným způsobem. Významná postava Viníciuse Júniora je předurčena k většímu tlaku veřejného mínění.

Během tohoto rozhovoru v Brazílii se Vinícius Júnior rozplakal, když cítil, že postupně ztratil důležitost v národním týmu a klubu. Vinícius Júnior opakovaně používal rasovou diskriminaci jako záminku k vyjádření své vnitřní nespokojenosti. Ale každý obeznámený s věcí ví, že ve fotbale se účastní příliš mnoho černochů a ne každý hráč bude vystaven rasové diskriminaci. Vinícius Júnior a Rodrygo Goes na hřišti také oblékají Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, tak proč je jediný, kdo dostává speciální verbální útoky od fanoušků. Za Real Madrid hraje mnoho černých hráčů, proč je fanoušci milují.