Snad nikoho nenapadlo, že státní úředník a politik může vést tým k dosažení tolika mistrovských poct. Florentino Pérez dnes slaví 77. narozeniny. Jako jeden z nejvýraznějších prezidentů fotbalové historie ho respektuje příliš mnoho hráčů. Nyní tento Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid pro Florentina Péreze hodně znamená, tým pod jeho vedením získal 33 trofejí. Florentino Pérez se stará o každého hráče, který se rozhodne obléci tento bílý Fotbalový Dres Komplet a jeho postavení v Realu Madrid nemá obdoby.

Poté, co byl Florentino Pérez v roce 2000 jmenován prezidentem Realu Madrid, měl nebývalou odvahu a odhodlání, protože věřil, že se zde budou dít zázraky. Pod vedením a vedením Florentina Péreze mu úspěch projektu Galactico přinesl důležitou prestiž a umožnil lidem po celém světě znovu se stát svědky slavné historie Realu Madrid. Real Madrid nejenže vyhrál po sobě jdoucí tituly Ligy mistrů, ale co je důležitější, Florentino Pérez zcela zvýšil hodnotu značky týmu prostřednictvím chytrých obchodních strategií.

Nyní si Real Madrid stále udržuje dobré výsledky a posouvá se vpřed a klub se stal symbolem globálního fotbalu. V minulosti mnoho vynikajících hráčů doufalo, že se připojí k Manchesteru United, Realu Madrid a Barceloně, protože věřili, že tyto tři týmy jsou nejmocnějšími reprezentanty. Dnes je Real Madrid stále klubem, do kterého chtějí fotbalisté z celého světa nejvíce vstoupit a sílu jiných klubů mohou nahradit jiné.