Když byl Matías Soulé dítě, toužil oblékat Dětské Fotbalové Dresy Juventus, ale bohužel se mu nepodařilo zde zůstat. Letos v létě Roma vykoupil Matíase Soulého a ten přestoupí sem. Matías Soulé, který se chystá obléknout Dětské Fotbalové Dresy AS Roma, se rozloučil s Juventusem: Děkuji ti, drahý tým, v těch letech jsem s tebou vyrostl a nikdy nezapomenu na dobu, kdy jsme spolu tvrdě pracovali. Matías Soulé hluboce miluje Juventus, ale bohužel tato láska nemá žádný význam a odejít je tou nejlepší volbou.

Matías Soulé je připraven čelit novým výzvám a je velmi rád, že může být spoluhráči s Paulem Dybalou. V Římě jsou také dva vynikající argentinští hráči, Paulo Dybala a Leandro Paredes. Díky mladistvé vitalitě 21letého Matíase Soulé má Paulo Dybala pocit, jak vypadal před více než deseti lety. Argentinští hráči, kteří také doufají, že zůstanou v Juventusu, se nakonec rozhodnou připojit se k Římu.

V životě je často velká propast mezi představami a realitou a lidé by se měli rozhodovat včas. Paulo Dybala viděl, že Matías Soulé se rozhodl opustit Juventus v tomto věku. Nevím, jestli jeho kompromisy na začátku nakonec povedou k jeho odchodu. Paulo Dybala přeje Matíasovi Soulému z celého srdce hodně štěstí a doufá, že si ho v Římě váží, a pravděpodobně tým brzy opustí.