Po sestupu Leicester City se 37letý Jamie Vardy stále nevzdal honby za svým snem. Leicester City je momentálně na čele anglického šampionátu a Jamie Vardy také vstřelil 11 gólů ve 25 zápasech. Po sestupu Leicester City se mnoho hlavních hráčů rozhodlo odejít a pouze Jamie Vardy se rozhodl nadále nosit tento Fotbalový Dres Komplet a zůstat.

Tento Dětské Fotbalové Dresy Leicester City má pro Jamieho Vardyho zvláštní význam. Pokud Leicester City nebude mít Jamieho Vardyho, pak tým možná nesplní svůj sen vyhrát titul v Premier League. I když šlo Leicester City z kopce, Jamie Vardy stále trval na tom, že zde bude hrát. V roce 2023 si mnoho lidí myslelo, že Jamie Vardy byl hloupý, když se rozhodl zůstat, ale své rozhodnutí kvůli žádným slovům nezměnil.

37letý veterán Jamie Vardy skutečně vysvětluje svou loajalitu a lásku k fotbalu a je také dědičnou odvahou, která v dnešním fotbalovém světě chybí. Když Leicester City prohrál po sobě jdoucí zápasy, hlavička Jamieho Vardyho pomohla týmu ukončit sérii tří porážek. Mnoho lidí věří, že po sestupu týmu se výrazně sníží expozice hráčů a tým už nebude přitahovat pozornost fanoušků. Ve skutečnosti se mnoho hráčů nerozhodne hrát pro slávu, ale pouze kvůli lásce k této kariéře a cíli, který v životě sledují.