Čas odchodu Jürgena Kloppa z Liverpoolu se stále více blíží a mentalita hráčů je odhodlanější vyhrát šampionát. Kdykoli si hráči obléknou Dětské Fotbalové Dresy Liverpool FC, aby soutěžili, připomenou se jim slova hlavního trenéra Jürgena Kloppa. Když se chlap poprvé připojí k týmu, nezáleží na tom, co si myslí ostatní. Důležité je, že po tvrdé práci záleží na tom, co si o vás ostatní myslí, když odejdete. Liverpool se vrátil do čela Premier League, ale dokáže udržet úplné vítězství ve zbývajících devíti kolech rozpisu?

V příštím plánu se Liverpool, Manchester City a Arsenal utkají s Tottenhamem Hotspur, což bude také zápas, který ovlivní body. Na tyto tři celky narazí i Aston Villa a Manchester United se střetne pouze se dvěma z nich. Manchester United se proto také stane jednou z důležitých her, která ovlivní mistrovský tým. Do poslední hry nebudete vědět, kdo je skutečným králem.

Už není možné, aby se Liverpool, Arsenal a Manchester City znovu střetly. O šanci vyhrát mistrovský titul mohou bojovat pouze mezi ostatními týmy. Liverpool má aktuálně bodový náskok. Dokud si udrží vítěznou sérii, patří prvenství tomuto Fotbalový Dres Komplet. O první čtyři příčky bojují také Aston Villa a Tottenham Hotspur, takže se jen tak nevzdávají. Premier League je v této sezóně nejkonkurenceschopnější a zatím nebylo možné určit, který tým je vítězem.