Možná poté, co Kylian Mbappé opustil Paris Saint-Germain, pozornost tohoto týmu okamžitě poklesla. Ostatně příliš mnoho fanoušků má tento Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain rádo kvůli existenci Kyliana Mbappého. Nyní, když Kylian Mbappé oblékl Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, aby usiloval o realizaci dalšího snu, se Paris Saint-Germain také stal týmem, o kterém lidé říkají, že je opuštěný. Nová sezóna Ligue 1 opět začala a zdá se, že výkon Paris Saint-Germain Kylian Mbappé příliš neovlivňuje. Tým vyhrál dvě po sobě jdoucí utkání.

Po ztrátě hlavního hráče Kyliana Mbappého otevřela Paris Saint-Germain také další éru. Když Paris Saint-Germain porazil Montpellier 6:0, 19letý záložník João Neves si vedl velmi dobře. Soudě podle situace v těchto dvou kolech zápasů, Real Madrid nebyl příliš posílen přidáním Kyliana Mbappého a Paris Saint-Germain neztratil svou sílu.

Zdá se, že všichni hráči Paris Saint-Germain hrají tvrději, jen proto, že se všichni chtějí stát novými pány na hřišti. Paris Saint-Germain, která dříve střílela góly jen s Kylianem Mbappém, má nyní pět hráčů, kteří střílí góly v jediném zápase. Je to dobrý fenomén nebo začátek další krize pro Paris Saint-Germain? Současný Paris Saint-Germain je pro některé mladé hráče dobrým začátkem, protože chybí absolutně silní hráči na obsazení hlavní pozice.