Když všichni zpochybňovali trenérské schopnosti Pepa Guardiolu, úspěšně slovy porazil pohled druhé strany. Mnohá média se domnívají, že Manchester City by nebyl schopen zlepšit týmový rekord bez bezpodmínečných finančních prostředků, které konsorcium poskytlo Pepu Guardiolovi na nábor příznivých hráčů. Tváří v tvář tak vážným pochybnostem o jejich síle Pep Guardiola věří, že Manchester United a Chelsea už dávno vyhrály nespočet titulů Premier League. Proč se jim nepodařilo dosáhnout svých cílů? Tento Dětské Fotbalové Dresy Manchester United také vyhrál několik mistrovských ocenění. Není to kvůli trenérským schopnostem hlavního trenéra Sira Alexe Fergusona?

Ve skutečnosti, když se podíváme zpět na posledních deset let, Manchester United a Chelsea utratily spoustu peněz na nákup hráčů, ale jejich výsledky nebyly tak dobré jako Manchester City. Pep Guardiola věří, že úspěch týmu je neoddělitelný od moudrosti manažerů na každé úrovni a všichni musí spolupracovat, aby dosáhli dobrých výsledků. Možná, že hráči v Dětské Fotbalové Dresy Manchester City mají trochu vyšší cenu, ale jejich síla skutečně dosáhla určité úrovně.

Pep Guardiola nepřijímá pochybnosti lidí o jeho trenérských schopnostech a každý krok Manchesteru City není snadný. Před pár dny byl Pep Guardiola plný sebevědomí a ukázal silnou stránku. V zápase Tottenhamu proti Manchesteru City se Pep Guardiola nervózně zhroutil k zemi jen proto, že soupeř mohl skórovat. Pro každý tým není snadné uspět. Manchester City pod vedením Pepa Guardioly skutečně nabral na síle. Jejich úspěch spočívá ve snaze všech.