Po více než deseti letech čekání Paulo Dybala konečně sešel z lavičky v Fotbalový Dres Komplet číslo 10. Protože se Lionel Messi ze zranění nezotavil, Argentina odvolala Paula Dybalu, aby se vrátil do národního týmu. Po 527 dnech oblékl Paulo Dybala znovu Dětské Fotbalové Dresy Argentina. Jak všichni víme, Paulo Dybala nebyl vybrán do tohoto amerického poháru. Ale mentalitu Paula Dybaly to moc neovlivnilo, věděl, že všechno má přírodní zákon.

Argentina zahájila éru mladých hráčů. Lionel Messi už není hráčem, který vždy existuje na hřišti, a postupně se stáhne. Ángel Di María oficiálně odstoupil z argentinského národního týmu a v tomto zápase uspořádal velkolepý rozlučkový ceremoniál. Hráči jako Alexis Mac Allister, Enzo Fernández a Alejandro Garnacho jsou novou nadějí Argentiny. Pod vlivem starých hráčů si vytvořili dobrou mentalitu.

Paulo Dybala se na konci kariéry chopil nejlepší výkonnostní příležitosti a jeho úsilí se nakonec vyplatilo. Paulo Dybala byl velmi šťastný, že se mohl zúčastnit ceremoniálu odchodu Ángela Di Maríi do důchodu, kde hluboce pocítil skutečné kouzlo fotbalového hráče. Ángel Di María byl vždy tiše přispívajícím argentinským hráčem, ale tým ví, že jeho úsilí je největším uznáním hráčů. Možná střídající hráči nemají v kariéře tolik příležitostí hrát, ale také věnují čas a energii týmu.