Čím hlubší je přátelství hráče s týmem, tím menší je pravděpodobnost, že během hry otevřou svá srdce. Paulo Dybala se proti Juventusu znovu oblékl do Dětské Fotbalové Dresy AS Roma, ale vítězného konce se stále nedočkal. Roma remizoval s Juventusem 1:1, ale Paulo Dybala se v 45. minutě zranil. Když Roma loni postoupil do finále Evropské ligy UEFA, Paulo Dybala se zranil v závěrečných kolech Serie A. Nyní, když Roma bude hrát druhý zápas semifinále Evropské ligy, co se stane, když se Paulo Dybala zraní? znovu?

Možná pro Paula Dybalu bude tento Dětské Fotbalové Dresy Juventus vždy symbolizovat určitý význam. Paulo Dybala se v zápase proti Juventusu nemohl zbavit své mentality, vždy myslel na mnoho nezapomenutelných snímků. Pokud se mentalita nezaměří na hru, dojde v průběhu ke zranění. Paulo Dybala je velmi emotivní hráč, takže možná nikdy nebude schopen zlehčovat své přátelství s Juventusem.

Na rozlučkovém ceremoniálu Paula Dybaly v Juventusu toho roku mohou lidé vidět hráčovu mentalitu. Juventus je pro Paula Dybalu příliš důležitý, ale je škoda, že tento tým o jeho úsilí nestojí. V těchto letech Juventus nedokázal dostát úsilí příliš mnoha hráčů, což mělo za následek špatný výkon týmu. V současnosti je výkon Roma v Serii A překonán Atalantou a musí tvrdě pracovat, aby vyhrál několik dalších zápasů.