Původní čtyřletý zákaz činnosti Paula Pogby byl nyní zkrácen na jeden a půl roku. Paul Pogba trval na tom, že doping neužíval, a poděkoval arbitrážnímu zákonu, že vyslechl jeho vysvětlení. Kvůli zkrácenému zákazu má Paul Pogba možnost obléknout Dětské Fotbalové Dresy Juventus a znovu hrát. Co je to za spiknutí, kvůli kterému je Paul Pogba přímo nezpůsobilý k účasti na příliš mnoha důležitých plánech. Nyní, i když Paul Pogba znovu oblékne Dětské Fotbalové Dresy Francie týmu, už nemusí být začínajícím hráčem národního týmu.

V sestavě, která vyhrála mistrovství světa v roce 2018, tým opustili téměř všichni příznivě začínající hráči. Nedávno také Antoine Griezmann oznámil svůj odchod z francouzského týmu. Cítil, že jeho síla už není hodná potřeb národního týmu. V této době se nezdálo, že by návrat Paula Pogby do francouzského týmu hrál velkou roli.

Toto je nejbolestivější zkušenost v životě Paula Pogby. Nevím, jaké změny se udělají v jeho mentalitě. V té době Paul Pogba doufal, že vyhraje zápas za Juventus, ale jeho tělo neuneslo intenzitu a byl zraněn a znovu se zotavil. Paul Pogba se nemůže dočkat, až se vrátí na hřiště, ale bude Juventus stále zajímat jeho schopnosti? Rok 2025 bude pro Paula Pogbu zcela novým začátkem a bude také čelit tlaku ze všech aspektů.