Paris Saint-Germain vyhrál vlastním gólem a všech pět jejich zápasů v nové sezóně skončilo vítězstvím. Původně měl Paris Saint-Germain dobrou šanci skórovat, ale bohužel Ousmane Dembélé na pár sekund zareagoval pomalu, což vedlo k promarněné příležitosti jednou rukou. Poté, co Kylian Mbappé opustil Paris Saint-Germain, vložil tým všechny své naděje do Ousmane Dembélého. Girona se poprvé zúčastnila Ligy mistrů a byla velmi nadšená.

Ousmane Dembélé vstoupil do druhé sezóny v Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain a zdá se, že jeho výkon je mnohem horší, než když byl v Barceloně. V sezóně 2022-23, poté, co Ousmane Dembélé oblékl Dětské Fotbalové Dresy FC Barcelona a absolvoval nejnapínavější představení, odmítl prodloužit smlouvu a přestoupit do Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain také viděl vynikající výkon Ousmane Dembélého, než se tým dále rozhodl naverbovat jej. Bohužel poté, co se přidal Ousmane Dembélé, ztratil ducha tvrdé práce a příliš se nesnažil dávat góly ve hře.

Předtím hlavní trenér Luis Enrique říkal, že by snadno porazil Gironu, což ho opět trefilo do obličeje. Polovina fanoušků Paris Saint-Germain není optimistická ohledně trenérských schopností hlavního trenéra Luise Enriqueho a věří, že přílišná arogance v něm ztratí jeho štěstí. Kylian Mbappé už v této sezóně proti Realu Madrid vstřelil svůj první gól v Lize mistrů. Pokud se bude chtít znovu setkat s Paris Saint-Germain, může to být pouze v tomto harmonogramu. Kylian Mbappé doufá, že se nebude hrát proti Paris Saint-Germain. Jeho mentalita totiž ještě není plně schopna čelit výhře či prohře svého starého klubu.