Kylian Mbappé už nepatří do Paris Saint-Germain, ale zůstává kapitánem Francie. Poté, co Kylian Mbappé oznámil svůj odchod z Paris Saint-Germain, nebyl tým připraven uspořádat pro něj rozlučkový ceremoniál. V posledním domácím zápase Paris Saint-Germain pro něj fanoušci uspořádali jednoduchý ceremoniál na rozloučenou. Když Kylian Mbappé oblékl Francie ME 2024 Dresy týmu, byl ještě kapitánem, takže by ho měli místní fanoušci stále milovat.

Lhostejný postoj Paris Saint-Germain k odcházejícím hráčům se zdá být v očích Kyliana Mbappého běžným jevem. Kylian Mbappé tomu zřejmě nevěnoval velkou pozornost. Společně se svým spoluhráčem Keylorem Navasem, který se také chystal svléknout Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain k odchodu, šli bok po boku, aby fanouškům poděkovali. Kylian Mbappé obešel stadion, aby poděkoval fanouškům za promyšlené dárky a naposledy se rozloučil s několika zaměstnanci.

Kylian Mbappé se stal pro Paris Saint-Germain samozřejmostí a věří, že naplnil očekávání týmu. Následně při slavnostním ceremoniálu francouzské Ligue 1 trofej Golden Boot převzal Kylian Mbappé s úsměvem, ale jeho profesionální úsměv prozrazoval, že se chce důstojně rozloučit. Každý má svou vlastní egoistickou mentalitu. Kylian Mbappé hrál za Paris Saint-Germain sedm let a pomohl týmu vyhrát 6 mistrovských titulů francouzské Ligue 1, ale nepodařilo se mu dokončit mistrovství Ligy mistrů, které chtěl.