Od odchodu Kyliana Mbappého se zdá, že Paris Saint-Germain ztratila ducha vzestupného růstu. Paris Saint-Germain už nepřikládá velký význam doplňování vynikajících hráčů. Do kádru se zatím dostali pouze brankář Matvei Safonov a obránce Lucas Beraldo. Aby si Paris Saint-Germain udržela Kyliana Mbappého, v posledních několika letech vynaložilo veškeré úsilí na nábor hráčů, kteří jsou pro něj prospěšní, aby dále upevnili celkovou sílu týmu. Kylian Mbappé už Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain neobléká a zdá se, že tým ztratil i bojovnost.

Paris Saint-Germain dosud nedosáhl snu vyhrát Ligu mistrů v historii, takže na kterého vynikajícího hráče bude tým čekat, aby se připojil jako další? V roce 2023 nastoupil Randal Kolo Muani s přestupovou částkou až 95 milionů eur, ale bohužel během roku nedosáhl vynikajících výsledků. Po odchodu Kyliana Mbappého si Paris Saint-Germain stále ponechal Fotbalový Dres Komplet s číslem 7 a nenechal ostatní hráče oblékat.

V současné době má Paris Saint-Germain pět vynikajících útočníků, z nichž všichni mají hodnotu více než 45 milionů. Odchod Kyliana Mbappého zákonitě poskytne dalším hráčům více příležitostí k výkonu. V tomto případě záleží na tom, kdo se dokáže chopit příležitosti. Toto léto si Paris Saint-Germain pravděpodobně zachová původní sestavu a nebude nabírat žádné hráče, kteří by se připojili. Záleží na tom, kteří hráči jsou opravdu schopní a chopí se příležitosti hrát. Skončila éra Kyliana Mbappého v Paris Saint-Germain, kdo bude tedy klíčovou postavou vzestupu tohoto týmu příště?