Proč se Chelsea rozhodla zapůjčit Jadona Sancha, je stále nevyřešenou záhadou. S mladou hráčskou sestavou Chelsea tým Jadona Sancha vůbec nepotřebuje. Je to kvůli Cole Palmerovi, že Chelsea si myslí, že Jadon Sancho je také vhodný kandidát? Ostatně Jadon Sancho byl před mnoha lety také jedním z hráčů, které opustil Manchester City, a pak se přidal k Borussii Dortmund a předvedl docela dobré výkony.

Manchester City se jen zřídka vzdává určitých hráčů a tým obecně přikládá důležitost výsledkům tréninku. Soudě podle hráčů, kteří Manchester City v posledních letech opustili, žádný z nich nezaujímá ve fotbale příliš důležitou pozici. I když Jadon Sancho po oblékání Dětské Fotbalové Dresy Borussia Dortmund předvedl dobré výkony, jeho následný přestup a různé zkušenosti ukázaly, že nebyl skutečným velkým hráčem.

Cole Palmer obléká Dětské Fotbalové Dresy Chelsea teprve rok a skutečně prokázal dobré schopnosti. Co se stane v budoucnu, se zatím nestalo, ale lidé měli vždy pocit, že vize Pepa Guardioly nikdy nebyla špatná. Jadon Sancho v minulosti a Cole Palmer nyní, skončí jejich kariéry stejně? A Alvarez, který letos v létě odešel, může hrát v Atléticu Madrid lépe? Všechny otázky nebyly vyřešeny, ale alespoň Jadon Sancho, Sane, Sterling a Jesus atd. dokázali, že Manchester City se rozhodl správně.