První kolo nové Premier League skončilo a silné týmy vyhrály své první zápasy. Arsenal porazil Wolves 2:0 a Kai Havertz a Bukayo Saka vstřelili své první góly. Tichá spolupráce obou hráčů je přiměla ke vzájemné asistenci při vstřelení prvního gólu v nové sezóně. Aby přivítali příchod nové sezóny, hráči Arsenalu často oblékali Fotbalový Dres Komplet a během této offseason vedli sérii intenzivních tréninků.

V tomto letním období Arsenal utratil pouze 38 milionů eur za nábor Riccarda Calafioriho. Poté, co Arsenal prodal za 27 milionů eur útočného záložníka Emile Smitha Rowea, tým naverboval středního obránce Riccarda Calafioriho, aby ještě více posílil obranné řady. Riccardo Calafiori je poctěn, že může oblékat Dětské Fotbalové Dresy Arsenal, a má pocit, že tady ten sen cítí blíž. S postupnou stabilizací síly útočníků Arsenalu se obrana obránců stala klíčovou rolí.

V minulé sezóně Arsenal prohrál s Manchesterem City těsně a obsadil druhé místo v Premier League. V nové sezóně nechce Arsenal nadále zůstat na druhém místě a půjdou do toho, aby vyhrál šampionát. Jakmile budou moci hlavní hráči jako Kai Havertz, Bukayo Saka a Declan Rice z Arsenalu podávat stabilní výkony, bude tým určitě schopen konkurovat Manchesteru City. Nová sezóna představuje novou naději. Hráči Arsenalu vítají začátek zápasu s úsměvy na tvářích a věří, že dřina se jednou vyplatí.