Různí hráči mají různé osudy. CRISTIANO RONALDO se ze všech sil snažil hrát v saúdské lize, ale nakonec v této sezóně nevyhrál žádný šampionát. Poté, co Neymar svlékl Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain, připojil se také k saúdské lize a téměř sezónu odpočíval kvůli zranění. Neymar se příliš neúčastnil zápasů, ale po skončení letošní sezóny získal vlastně tři mistrovská ocenění. Neymar na sobě neměl Fotbalový Dres Komplet, aby mohl soupeřit se svými spoluhráči, ale užíval si radost ze společného držení mistrovského poháru.

Neymar se vzrušeně účastnil okamžiku vítězství v šampionátu a nečekal, že Al-Hilal Saudi Football Club dosáhne v této sezóně tak vynikajících výsledků. I když Neymar už za moc nestojí, stále si užívá ročního platu 150 milionů amerických dolarů. Za pouhý rok se Neymarova přestupová částka ve výši 90 milionů eur nyní snížila na pouhých 30 milionů eur. Saúdská Arábie by také měla být poslední zastávkou Neymarovy kariéry. Je nemožné, aby se znovu vrátil do pěti nejlepších lig.

V letošní sezóně Cristiano Ronaldo opět ronil slzy na kurtu. Jeho neochota ho přiměla k nepřetržitému pláči. Cristiano Ronaldo nechápal, proč je tak těžké vyhrát šampionát. Cristiano Ronaldo byl herně znovu a znovu zklamán. Ze všech sil se snažil postoupit vpřed. Jelikož byl soutěživý, nemohl snést bolest z neúspěchu. Když po více než roce fanoušci znovu viděli plakat Cristiana Ronalda, všichni si naříkali nad odlišným uspořádáním životního osudu.