Co přimělo devětatřicetiletého CRISTIANA RONALDA ronit na kurtu slzy a s pláčem padnout na zem? Ve finále Saúdské koruny prohrál Al Nassr FC v závěrečném penaltovém rozstřelu a promarnil poslední šanci na zisk mistrovského titulu v této sezóně. CRISTIANO RONALDO oblékl Dětské Fotbalové Dresy Al-Nassr FC a zoufale vyběhl na kurt. Odehrál 120 minut, ale gól se bohužel nedočkal. Možná to bylo kvůli přílišné naději, která vedla k okamžiku selhání. CRISTIANO RONALDO se cítil nesmírně zklamán a propukl v pláč.

Proč CRISTIANO RONALDO, který má téměř všechny vyznamenání, stále tak vytrvale vyhrává mistrovský titul? CRISTIANO RONALDO má za zdánlivě silnou postavou ve skutečnosti slabé srdce, a tak často pláče kvůli nepovedeným hrám. CRISTIANO RONALDO se naposledy rozplakal, když oblékl Portugalsko ME 2024 Dresy. Nezískal respekt svých spoluhráčů a ve hře selhal.

V tomto evropském poháru je Cristiano Ronaldo opět na seznamu. Evropský pohár 2024 by měl být pro Cristiana Ronalda poslední účastí v reprezentační listině a fanoušci zde budou jeho zápasy bedlivě sledovat. Každý hráč má čas odejít do důchodu a Cristiano Ronaldo doufá, že fanouškům přinese více času na hřišti. Když Cristiano Ronaldo pláče, lidé v životě také pochopí, že když nelze nic udělat, aby situaci změnili, přijetí je ta správná mentalita.