Každý trenér má svůj jedinečný taktický plán, ale Thomas Tuchel si stále nedokáže udržet dobrou mentální kvalitu. Když se FC Bayern Mnichov dočasně ujal vedení, jak by mohl během deseti minut vystřídat všechny hlavní útočníky? Leroy Sane, Jamal Musiala a Harry Kane byli vystřídáni, takže na koho zbyla zodpovědnost za skórování FC Bayern München? Harry Kane právě seděl na lavičce v Dětské Fotbalové Dresy FC Bayern München. Když viděl, jak soupeř dává dva góly najednou, neubránil se slzám.

Pep Guardiola obvykle nemění hlavní hráče v důležitých zápasech, což vede k tomu, že je často zneužíván fanoušky. Nicméně, Thomas Tuchel byl uražen fanoušky, protože často střídal hráče náhodně ve hrách, které měly jistotu vítězství, což mělo za následek selhání. Lidé musí obdivovat skvělou mysl Carla Ancelottiho a jeho schopnost udržet si dobrou mentalitu v jakékoli klíčové hře. Do konce hry zbývalo pouhých deset minut a Carlo Ancelotti mohl stále dobře strategicky zařídit.

Nicméně, soudě podle síly celé hry, Real Madrid je skutečně silnější. Kdyby FC Bayern München neměl vynikajícího brankáře Manuela Neuera, mohl by ho Real Madrid vstřelit už dávno minimálně třemi góly. Harryho Kanea možná nejvíc mrzí, že si nemohl obléknout Fotbalový Dres Komplet a odehrát celý zápas, jinak by si určitě našel správný čas situaci změnit. Je škoda, že skvělý výkon Harryho Kanea v Bundeslize v této sezóně nedokázal získat žádné mistrovské ocenění.