Úvodní zápas Evropského poháru začal, Německo porazilo Skotsko 5:1. Toto skóre vytvořilo nejlepší rekord v 52leté historii německého týmu v Evropském poháru a takový start přinese týmu větší sebevědomí. Mimořádnou výkonnost předvedla mladá generace hráčů německého týmu, gólově se prosadili 21letý Florian Wirtz i Jamal Musiala. Když nová generace hráčů předvedla vynikající výkon poprvé v Německo ME 2024 Dresy týmu, fanoušci se také těšili na další zápas.

Florian Wirtz se stal nejmladším střelcem v historii evropských pohárů a bylo mu ctí dohnat skupinu starých hráčů. V této sezóně se německý tým skutečně změnil ve všech aspektech, ať už jde o hráče nebo hlavní trenéry, mají nové nápady a koncepty. 36letý Julian Nagelsmann se také stal nejmladším hlavním trenérem v historii Evropského poháru. Doufá, že s hráči vytvoří éru fotbalového stylu patřící německému týmu.

Se starými hráči İlkay Gündoğanem a Tonim Kroosem ve středu zálohy jsou schopnosti útočníků plně využity. Návrat Toniho Kroose zvyšuje jistotu jeho spoluhráčů v oblékání Fotbalový Dres Komplet. Místa v Allianz Areně byla plná a na zápas se přišli podívat i někteří slavní trenéři jako Ferguson a Mourinho. Toni Kroos znovu ukázal svou sílu precizním dlouhým pasem, během deseti minut umožnil skórovat Florianu Wirtzovi.