Když šestatřicetiletý Ángel Di María znovu oblékl Dětské Fotbalové Dresy Benfica Lisabon, vstřelil branku nepřetržitou střelou i vnější stranou chodidla, čímž šokoval všechny přítomné fanoušky. Fanoušci nyní mohou pouze sledovat, jak Ángel Di María hraje fotbal v programu Benficy. Letos v létě Ángel Di María oficiálně svlékl Dětské Fotbalové Dresy Argentina a odešel do důchodu. V reprezentaci se již neobjevuje.

Fotbalový sen Ángela Di Maríi stále běží a ve hrách Benficy ukázal velké schopnosti. Když lidé viděli, jak se Ángel Di María rychle řítí, aby se zmocnil míče, jeho houževnatá vůle je opravdu podmanila. Nyní je největším cílem Ángela Di Maríi pomoci Benfice znovu získat mistrovský titul, takže se také může rozhodnout šťastně odejít.

V argentinském národním týmu poté, co Ángel Di María pomohl týmu vyhrát Americký pohár, rozhodl se odejít do důchodu. Benfica je místem, kde začal fotbalový sen Ángela Di Maríi. V letošní sezóně se tým opět utká v Lize mistrů. V prvním kole Ligy mistrů porazila Benfica Red Star Bělehrad 2:1. Ángel Di María odehrál v tomto utkání 88 minut s mnoha vynikajícími přihrávkami a konfrontacemi a byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. Legendární příběh Ángela Di Maríi pokračuje. V Lize mistrů má zatím na kontě 36 asistencí, s Beckhamem se dělí o čtvrté místo.