Když byl N’Golo Kanté zdravý a oblékal Francie ME 2024 Dresy týmu, stal se opět nejlepším hráčem zápasu. V zápase, kde Francie porazila Rakousko 1:0, hrály oba týmy báječně. N’Golo Kanté ukázal své obvyklé pohyby na jeden zátah, ať už šlo o loupež, postup nebo přesun na velkou plochu. Není divu, že trenér Francie Didier Deschamps pozval N’Golo Kantého, aby se znovu připojil po dvou letech. Vždy přemýšlel o potenciálu tohoto hráče.

Protiútok a postup s míčem je největší vlastností N’Golo Kanté a je to také úkol, který ostatní hráči nemohou hladce splnit. Když N’Golo Kantého obklíčili dva protihráči, předvedl osobní show na křídle a přihrál míč v nádherném výkonu, který sklidil vřelý potlesk fanoušků. N’Golo Kanté je velmi rád, že může znovu oblékat tento Fotbalový Dres Komplet. Dlouho nehrál žádnou velkou hru a v jeho těle se znovu objevuje ten dávno ztracený pocit.

Ve věku 33 let jsou běžecké schopnosti N'Golo Kanté stále nezměněny. Stále může snadno dohnat přihrávku soupeře na hřišti. V této hře N’Golo Kanté za celou hru uběhl 11,52 kilometrů a stal se nejlepším hráčem v obou týmech. Když francouzští hráči viděli úžasný výkon N’Golo Kantého, všichni se spokojeně usmáli a objali své spoluhráče, aby jim poděkovali za jejich tvrdou práci. Lidé často říkají: Obrana N’Golo Kantého je opravdu umění a Ronaldinhov útok byl také umění. Fanoušci mají to štěstí, že mohou znovu vidět skvělý výkon N’Golo Kantého a doufají, že zůstane zdravý.