Nikdo nemůže zůstat mladý navždy a čas vždy změní srdce příliš mnoha lidí. Když devětatřicetiletý CRISTIANO RONALDO oblékl Dětské Fotbalové Dresy Al-Nassr FC a objevil se v nové sezóně na hřišti, zdálo se, že léta mládí stále pokračují. Dokud CRISTIANO RONALDO nesvlékne Fotbalový Dres Komplet číslo 7 a neoznámí svůj odchod do důchodu, fanoušci mají pocit, že mládí nikdy nevyprchalo. Když se CRISTIANO RONALDO ohlédl na fanoušky a usmál se, zdálo se, že mládí v tomto okamžiku navždy zamrzlo.

CRISTIANO RONALDO změnil vnitřní svět příliš mnoha fanoušků. Je tak statečný a silný. Když se myšlenky všech ještě toho léta inkarnují do vzhledu 17letého CRISTIANA RONALDA, zdá se, že se zase všechno změnilo. Dvacet let společnosti vytvořilo z CRISTIANO RONALDO nespočet klasických momentů a inspirovalo nespočet fanoušků k posunu vpřed.

CRISTIANO RONALDO dnes stále spaluje své mládí na zelené louce, tak proč by se lidé měli vzdávat těch nedokončených snů? CRISTIANO RONALDO v prudkém dešti stále pevně hájí cíl, který ve svém srdci chce, a bojuje o něj. CRISTIANO RONALDO jde za konečným cílem 1000 gólů, takže se na kurtu jen tak nevzdá. Jakmile lidé mají cíl, který chtějí, budou za ním bez váhání jít a tento proces je obtížnou zkouškou.