Real Madrid znovu vyhrál Ligu mistrů, když se staří hráči chystali odejít. Nejvyšší pocta také dala mladým hráčům v týmu pocítit, že se stalo něco neuvěřitelného. Jude Bellingham, Rodrygo Goes a Vinícius Júnior a další mladí hráči byli obzvláště nadšení. Nečekali, že v této fázi své kariéry získají nejvyšší ocenění.

Rodrygo Goes si v poslední době, kdy oblékal Dětské Fotbalové Dresy Brasilia, vedl velmi stabilně a tým mu vzdával nejvyšší respekt. Poté, co Real Madrid znovu vyhrál mistrovský titul ve finále Ligy mistrů, Rodrygo Goes otevřeně řekl, že se opět stalo něco neuvěřitelného. Rodrygo Goes nadšeně řekl: "Jeho snem vždy bylo vyhrát Ligu mistrů. Nečekal jsem, že ve 23 letech budu mít dva."

Poté, co Real Madrid může dát hráčům mistrovské vyznamenání, které si nejvíce přejí, bude týmu sloužit z celého srdce. Rodrygo Goes řekl, že chce oblékat Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid a pokračovat ve fotbale. Pocítil zde skutečné kouzlo fotbalu. Real Madrid už opět naverboval Kyliana Mbappého a tým se bude jen posilovat. Real Madrid dal mladým hráčům vysoké platy a dal jim mistrovské vyznamenání, které chtěli. Jak může takový tým nepřitáhnout talentované hráče, aby se přidali?