V posledních deseti letech vždy existovala taková legenda. To znamená, že kdykoli se v Realu Madrid objeví nový bojovník za galaxii, bude více talentovaných teenagerů než FC Barcelona. Poté, co se Kylian Mbappé rozhodl obléknout Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, lidé jakoby tušili, že se tento tým stane neporazitelným. Nyní zápas mezi Španělskem a Francií najednou změnil představy lidí. Možná tato éra bude obdobím, kdy se oba týmy v La Lize znovu zvednou.

V semifinále Evropského poháru prohrál francouzský tým se španělským týmem 1:2 a rozloučil se s tímto rozpisem. Francouzský tým od začátku rozpisu do semifinále nehrál zástupce absolutní síly a očekává se i vyřazení. V tomto evropském poháru lze o španělském týmu říci, že je silným reprezentantem. Od skupinové fáze si vedou dobře. Až do tohoto semifinále předvedl nádherný výkon i španělský tým a postoupil do finále.

Lamine Yamal je mladý hráč nové generace trénovaný FC Barcelona, ​​takže se pravděpodobně stane novým zástupcem síly týmu. Lamine Yamal se rozhodl oblékat Dětské Fotbalové Dresy FC Barcelona, ​​když mu bylo 7 let, a je zde od svých teenagerských let. Nyní může 16letý Lamine Yamal konečně hrát za FC Barcelona a v nové sezóně rozhodně dosáhne vynikajících výsledků. FC Barcelona potřebuje nového mladého hráče, bude tedy Lamine Yamal tím, kdo zachrání tým?