Každý vynikající hráč musí projít různými těžkostmi, aby mohl růst, a duševní růst může podpořit stabilní mentalitu na hřišti. V uplynulém roce je zde mladý hráč, který udělal velký pokrok a pochází ze středního obránce Arsenalu. Dvaadvacetiletý William Saliba konečně na dlouhou dobu oblékl Dětské Fotbalové Dresy Arsenal a na cestě k dalším zápůjčkám už netrénuje. Pokud chce každý hráč zůstat ve svém oblíbeném týmu, musí mít absolutní sílu zůstat.

Nyní William Saliba pomalu vyrostl ve vynikajícího obránce. Má jak výšku, tak rychlost a vynikající schopnost ovládat míč. Po třech letech růstu na hostování se William Saliba stal jedním z nejlepších obránců na světě. V zápasech Arsenalu v této sezóně zanechal vynikající výkon Williama Saliby na kurtu nádherné scény. William Saliba ukázal vyspělost a stabilitu na kurtu, která byla v rozporu s jinými věkovými kategoriemi. Ve chvíli, kdy oblékl Fotbalový Dres Komplet do soutěže, dal fanouškům klid.

Arsenal potřebuje, aby se objevili vynikající obránci, aby zlepšil celkovou sílu týmu. Každý tým chce mít dobré obránce a Arsenal je potěšen, že má ve svých řadách Williama Salibu. Nyní se William Saliba stal nepostradatelným jádrem obrany Arsenalu na cestě k obrodě a zde uskuteční svůj původní sen ve své kariéře. William Saliba vždy choval zvláštní náklonnost k Arsenalu a to může být mezi nimi i osudový osud.