Manchester United se letos v létě nezastavil a tým opět nabral pět nových hráčů. Jedním jsou dva obránci Noussair Mazraoui a Matthijs de Ligt z Bayernu, kteří oblékali Fotbalový Dres Komplet č. 3 a 4 Manchesteru United. Druhým jsou dva mladí hráči Leny Yoro a Manuel Ugarte z Ligue 1, kteří se rozhodli obléci Dětské Fotbalové Dresy Manchester United, aby vyzvali k novému začátku. Na přední pozici je také Joshua Zirkzee. V této sezóně se základní sestava Manchesteru United výrazně změní a může se zlepšit i bilance týmu.

Letos v létě tým opustilo 14 hráčů Manchesteru United a tým zahájil jiné období. Náborové nápady Manchesteru United jsou tentokrát mnohem správnější a sílu několika nových hráčů uznali i fanoušci. Manchester United začal dbát na zavádění hráčů do zadní lajny, která je zároveň nejzaostalejší částí týmu. Z hlediska ceny a praktičnosti jsou tyto transakce v zásadě velmi dobré.

Manchester United přidal nové přednosti v útočníkech, defenzivních záložnících a obráncích, díky čemuž se fanoušci těší na celkový výkon týmu. Konkrétně Manchester United představil Manuela Ugarteho, defenzivního záložníka, kterého fanoušci jednomyslně uznali. V situaci, kdy světu chybí dobří defenzivní záložníci, našel Manchester United defenzivního záložníka s nízkou hodnotou, ale dobrou silou, aby se přidal, což je velké štěstí. Možná se současná síla Manuela Ugarteho nemůže stát plně rozvinutým defenzivním záložníkem, ale i tak je na jeho potenciál se těšit.