Mezi talentovanými mládežnickými hráči Manchesteru City Pep Guardiola stále nevěnuje pozornost existenci těchto mladých hráčů. Před deseti lety Manchester City vyslyšel rady Pepa Guardioly a zahájil přípravu mládežnických hráčů. Nyní uplynulo deset let a Manchester City skutečně vypěstoval skupinu vynikajících mladých hráčů, ale Pep Guardiola jejich schopnosti využívá jen zřídka. Většina mladých hráčů trénovaných Manchester City se rozhodne pronajmout nebo vyměnit a Pep Guardiola více důvěřuje náboru hráčů se stabilní silou.

Po skončení velkých akcí se opět rozběhly náborové aktivity a velkým problémem se stali hráči v Manchesteru City. Když se Manchester City rozhodl prodat některé mládežnické hráče, velké kluby začaly bojovat o rytmus. Ostatně Cole Palmer, který v minulé sezóně oblékal Dětské Fotbalové Dresy Chelsea, předvedl dobré výkony, díky čemuž si ostatní kluby více věřily v sílu hráčů trénovaných v Manchesteru City.

Tentokrát se 22letý brazilský obránce Yan Couto stal klíčovým hráčem Manchesteru City a mnoho týmů ho chtělo pozvat, aby se připojil. Yan Couto opravdu chce hrát v Dětské Fotbalové Dresy Manchester City, ale bohužel tým nemá hráče, který by na této pozici mohl hrát. Yan Couto byl v minulé sezóně zapůjčen do jiných klubů a jeho výkon byl také velmi dobrý. Yan Couto hraje především na pozici pravého beka, ale může hrát i víceboj na pravé straně. Je velmi vhodným hráčem na kombinaci pravého křídla, záložníka a obránce.