38letý Luka Modrić se vrací do Chorvatska, aby se připravil na evropský pohár. Bude to pro něj naposledy, kdy bude mít na sobě tento Fotbalový Dres Komplet a bude bojovat o čest. Luka Modrić podepsal s Realem Madrid prodloužení smlouvy o jeden rok. Chce v tom týmu z celého srdce zůstat. Poté, co Real Madrid znovu vyhrál Ligu mistrů, získal Luka Modrić také šesté nejvyšší vyznamenání ve své kariéře.

Chorvatští spoluhráči návrat Luky Modriće vřele přivítali a objali ho a pozdravili. Národní tým mu dokonce připravil dort s logem Ligy mistrů a nabídl Lukovi Modrićovi to nejupřímnější požehnání. Luka Modrić změnil situaci národního týmu. Je jedním z nejlepších hráčů v historii Chorvatska. Chorvatsko ME 2024 Dresy tentokrát oblékne i Luka Modrić. Doufá, že se mu podaří prorazit i v tomto harmonogramu.

Evropský pohár 2024 bude poslední účastí Luky Modriće. Fanoušci neví, jestli bude moci po čtyřech letech znovu hrát ve svých 40 letech? Bez ohledu na věk nebo fyzickou zdatnost bude letošní Evropský pohár pro Luky Modriće poslední šancí získat mistrovský titul, jinak to bude mít poté těžké. Na mistrovství světa 2022 jsou Luka Modrić a Messi vzácní veteráni, kteří stále mohou dokončit celou hru. Dokáže tedy i tentokrát vést tým dopředu?