Fanoušci si ještě pamatují scénu před dvěma lety, kdy se Luis Suárez loučil v Dětské Fotbalové Dresy Atlético Madrid. V té době Luis Suárez věděl, že opouští La Ligu a velmi smutně plakal. Tentokrát Luis Suárez uspořádal rozlučkový ceremoniál v Dětské Fotbalové Dresy Uruguay a znovu propukl v pláč. Znovu se objevila stejná scéna a Luis Suárez se s fanoušky rozloučil s rodinou.

Po zhlédnutí rozlučkového ceremoniálu uruguayského národního týmu Luise Suáreze každého napadla otázka. Luis Suárez je možná nejméně výrazným hráčem bývalého útočného tria FC Barcelona, ​​ale užil si šťastný čas mnoha rozlučkových ceremoniálů. Lionel Messi a Neymar si speciální ceremonii při odchodu týmu neužili a pokaždé odcházeli všichni nešťastně.

Lionel Messi hrál za FC Barcelona tak dlouho a nakonec uspořádal jen malou schůzku na rozloučenou. Lionel Messi i Neymar se oba věnovali Paris Saint-Germain, ale na rozlučkový ceremoniál, který tým pořádal, se nakonec nedočkali. Lionel Messi ještě neměl seriózní rozlučku s fanoušky týmu, za který hraje. Když se Luis Suárez loučil s uruguayským národním týmem, Lionel Messi a Neymar poslali video pozdravy. V životě neexistuje dokonalý konec a Luis Suárez měl také svůj vlastní šťastný okamžik.