S mnoha zraněnými útočníky Liverpoolu nakonec zpečetila vítězství hlavička kapitána obránce Virgila van Dijka. Liverpool porazil Chelsea 1:0 a získal 10. titul v EFL Cupu v historii týmu. Když Jürgen Klopp a Virgil van Dijk společně zvedli mistrovskou trofej, všichni fanoušci Liverpoolu křičeli nejhlasitěji. Bez ohledu na to, zda Liverpool může v této sezóně vyhrát mistrovský titul v Premier League, pocta je v tuto chvíli také tím nejcennějším dárkem, který Jürgenu Kloppovi dal, když se rozcházeli.

Když už slova Jürgena Kloppa nemají energii, lidé jeho odchod chápou. Liverpool se pod trenérským vedením Jürgena Kloppa přece jen posílil. Tato silná schopnost pochází z úsilí těchto hráčů a nyní všichni odešli. Tyto hráče pečlivě vybíral Jürgen Klopp a každému hráči osobně oblékl Dětské Fotbalové Dresy Liverpool FC v naději, že zde mohou něco získat.

Když Jürgen Klopp hluboce cítil, že nemůže učinit žádná rozhodnutí o tom, zda by hráči měli zůstat nebo odejít, hluboce litoval odchodu těchto hráčů. Trenér pamatuje na tvrdou práci těch hráčů a pozice týmu je vždy upřednostňovat zájmy. Tato známá čísla Fotbalový Dres Komplet byla nahrazena novými hráči, ale Jürgen Klopp nemůže překonat překážku ve svém srdci. Jürgen Klopp kdysi této skupině hráčů slíbil, že budou spolupracovat až do poslední hry. Nyní odchod hráčů vzal i ideál v jeho srdci.