Lionel Messi se neúčastnil hry 23 dní kvůli zranění stehenní šlachy. Když si znovu oblékl Fotbalový Dres Komplet a vstoupil na stadion, publikum propuklo v hlasitý jásot. Lionel Messi přišel z lavičky, aby vyrovnal skóre za Inter Miami, a tým už nebyl v situaci prohry. Během této hry se dívka vzrušeně vrhla na stadion, aby se vyfotila s Lionelem Messim, což způsobilo, že vypadal zmateně a vyděšeně. Když se Lionel Messi podíval na záda dívky v Dětské Fotbalové Dresy Inter Miami CF, která postupně vycházela ze stadionu, uvědomil si, že se možná právě teď neusmíval do kamery.

V 57. minutě hry Lionel Messi neustále odpaloval míč přímo z hranice pokutového území. Míč narazil na vnitřní stranu brankové tyče a odrazil se do branky, aby získal zpět skóre. Inter Miami má za sebou čtyři zápasy bez vítězství a tým se těší na návrat Lionela Messiho. Tentokrát se Lionel Messi vrátil nejen ke střílení gólů, ale také k podněcování útoků, což celému týmu vrátilo sebevědomí a sílu. Inter Miami je aktuálně na druhém místě ve východní divizi a musí vyhrát další zápas.

Poté, co Inter Miami podepsal několik starých evropských hráčů, přitáhli větší pozornost fotbalových fanoušků. Poté, co se tito staří hráči připojili k Interu Miami, častěji seděli na lavičce a sledovali zápasy. Zdá se, že se sem připojili staří hráči, aby trénovali a kultivovali hlubší fotbalová tajemství mladších hráčů, a je na ně vyvíjen mnohem menší tlak. Soudě podle situace těchto starých hráčů, kteří vstupují do Interu Miami, je mnohem snazší vybrat si zde než saúdskou ligu.