Za pouhou jednu sezónu se Leicester City vrátí do Premier League. Poté, co jejich soupeři prohráli, Leicester City vyhrál Championship dvě kola před plánem. Jamie Vardy udělal, co řekl. Oblékne Fotbalový Dres Komplet a bude dál tvrdě bojovat o návrat do Premier League v co nejkratším čase. Leicester City se v posledních letech vždy držel mezi prvními pěti na seznamu Premier League a svou silou přímo konkuruje silným týmům.

Bohužel kvůli různým špatným situacím v minulé sezóně čelí Leicester City obrovským vnitřním reformám. Proč si tento tým stále udržuje dobrou celkovou sílu poté, co mnoho vynikajících hlavních hráčů svléklo Dětské Fotbalové Dresy Leicester City a odešlo? To je neoddělitelné od přetrvávající víry zkušeného hráče Jamieho Vardyho, který importoval správné fotbalové koncepty do další skupiny mladých hráčů. Pouze když si hráči celého týmu udrží stálou víru, může tým dosáhnout nejlepších výsledků.

Ať už byl v Premier League nebo byl nucen sestoupit do Championship, Jamie Vardy nikdy nepřemýšlel o tom, že by se vzdal Leicesteru City. Pevně věřil, že všeho lze dosáhnout tvrdou prací a vírou. V minulosti Leicester City společným úsilím hráčů Jamieho Vardyho vytvořil sen o prvenství v Premier League. Jakou sílu teď budou mít, až se vrátí?