Když se každý rozhodne obléknout Fotbalový Dres Komplet a vydat se na dráhu fotbalu, úspěch na tomto poli se protne i jeho životním posláním. Nový Americký pohár opět začal a lidé znovu viděli známý argentinský tým. Argentina porazila Kanadu 2:0 a Lionel Messi přispěl perfektní přihrávkou, aby pomohl Lautaru Martínezovi překonat gólové sucho. V Dětské Fotbalové Dresy Argentina se nakonec opět trefil Lautaro Martínez. Dlouho nedával gól.

Argentina vyhrála první zápas a hráči ukázali ducha jednoty. Když se Alexis Mac Allister srazil s brankářem soupeře, přihrál včas Juliánu Álvarezovi. Míč si vzal Julián Álvarez a trefil prázdnou branku. Poté, co skóroval, se nerozhodl slavit, ale běžel k Alexis Mac Allister, který spadl na zem, aby viděl, jak si vede? Argentina je v národním týmu vzácný tým, kde jsou hráči jednotní a mezi hráči se vytvořil dobrý kooperativní vztah.

Když Dybala ztratil možnost vstoupit do národního týmu, Lionel Messi bude jasněji vědět, že potřebuje vychovat příznivého útočníka. Lionela Messiho nejvíce těší, že Lautaro Martínez a Julián Álvarez mohou podávat dobré výkony. Tým potřebuje sílu hráčů, aby se předávala z generace na generaci. Nejmocnějším nepřítelem Argentiny je Brazílie a tým také letos v létě přivítal novou partu mladých hráčů a síla se určitě změní. V posledních několika Amerických pohárech se o šampionát utkaly Argentina a Brazílie. Bude tato doba jiná?