Poté, co Kylian Mbappé přestoupil do Realu Madrid, hlavní trenér Carlo Ancelotti doufal, že by mohl hrát jako hrotový útočník. Když Real Madrid požádal Kyliana Mbappého, aby oblékl Fotbalový Dres Komplet č. 9, možná to bylo proto, že doufal, že by se mohl stát dalším obětavým centrem. Jak všichni víme, Kylian Mbappé byl vždy známý tím, že hrál na levém křídle, což je pozice, kde může nejlépe zahrát svou sílu. Nyní, když má Real Madrid na tuto pozici lepšího kandidáta, musí se Kylian Mbappé naučit hrát jako hrotový útočník.

Když se pozice hráče v novém týmu změní, potřebuje více času na růst a rozvoj. Pozice středního útočníka je testem všestranné síly hráče. Kylian Mbappé je ochoten obléknout Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, aby se dozvěděl více znalostí. Nejlepší pozice Lionela Messiho je také křídlo, ale během pozdějších let v Barceloně se také naučil hrát jako hrotový útočník.

Každý slavný útočník je po hře na křídle obecně ochoten vyzkoušet si v pozdějším období pocit z hraní na pozici hrotového útočníka. Středová pozice vyžaduje od hráče vyšší úroveň síly. Má nejen schopnost útočit, ale také povědomí o obraně. Mezi slavnými hráči Lionelem Messim, Benzemou a Griezmannem atd. si postupně oblíbili pocit úspěchu být centrem v nepřetržité konkurenci.