Vzhledem k tomu, že síla zkušených záložníků Realu Madrid klesá, tým by měl zlepšit schopnosti svých útočníků. Když se do sestavy Realu Madrid přidal Kylian Mbappé, kde skončí? Vinícius Júnior a Rodrygo Goes v tom pravděpodobně moc rozdílů nebudou. Real Madrid hodlá vyvinout z Kyliana Mbappého vynikajícího záložníka. Proslýchá se, že Luka Modrič letos v létě svlékne Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid a povinnosti číslo 10 převezme Kylian Mbappé.

V létě 2023 nechal Real Madrid obléknout Fotbalový Dres Komplet číslo 7 Viníciuse Júniora, nechtěl toto číslo nechat pro jiné hráče. Poté, co Vinícius Júnior získal důvěru Realu Madrid, jeho síla se v této sezóně skutečně hodně zlepšila. Záložník má více všestranných silových výhod a Kylian Mbappé pravděpodobně dostane lepší příležitost k proměně v Realu Madrid.

Jakmile Kylian Mbappé dokáže spojit schopnosti záložníka a útočníka, stane se nejsilnějším reprezentantem současného fotbalu. Není známo, zda ostatní týmy dokážou rozvinout schopnosti středu zálohy Kyliana Mbappého, ale Real Madrid má absolutní trenérskou schopnost změnit schopnosti hráče. Pokud Kylian Mbappé zdědí plášť Luky Modriče, bude lépe využita celková síla Realu Madrid.