Kevin De Bruyne se v zápase Manchesteru City proti Burnley vrátil do základní sestavy. Kevin De Bruyne je to poprvé za půl roku. Znovu oblékl Dětské Fotbalové Dresy Manchester City a stal se hráčem základní sestavy. Kevin De Bruyne poskytl mistrovský kousek asistencí, jakmile přišel na hřiště, a pomohl tak svým spoluhráčům střílet účinné góly. Manchester City nyní musí vyhrávat každý zápas, pokud má nějakou šanci utkat se s Liverpoolem o titul v Premier League.

Fotbalový Dres Komplet si oblékl i Erling Haaland, aby po dvou měsících mohl znovu hrát. Sestava Manchesteru City se pomalu zotavuje. Po zkušenostech ze sezóny 2023-24 si Manchester City vytvořil velmi dobré tiché porozumění při výměně starých hráčů. Současná základní i náhradní sestava Manchesteru City jsou velmi silné. Pokud Pep Guardiola dobře zařídí strategii, měli by být schopni vyhrát mistrovské ocenění.

Přestože se Kalvin Phillips rozhodl zapůjčit West Ham United již dříve, nezdálo se, že by to ovlivnilo celkovou sílu týmu. Kalvin Phillips se možná rozhodl správně a vybral si vnější svět. Ostatně moc příležitostí zahrát si v Manchesteru City neměl. Pep Guardiola si přeje, aby Kalvin Phillips mohl podávat lepší výkony v jiných týmech, aby se mohl zlepšit, až se vrátí. Hráčovy schopnosti musí shromažďovat zkušenosti v nepřetržitých skutečných hrách a Manchester City v současné době nemůže dát Kalvinu Phillipsovi dostatek času na hraní.