Inter vyhrál šampionát Serie A znovu bez Romelu Lukaku. Poté Romelu Lukaku upadl do hlubokého sebeobviňování a vzpomínal na všechno, co udělal. Kariéra Romelua Lukakua je skutečně plná příliš mnoha kontroverzí a je to hráč, který nemá mentalitu, aby hrál za tým celým srdcem. Poté, co Inter minulou sezónu zablokoval šampionát Serie A několik kol předem, Romelu Lukaku oblékl Dětské Fotbalové Dresy AS Roma, aby mohl soutěžit, a postupně ztratil svůj pozitivní přístup.

Pokud Romelu Lukaku bude v roce 2023 stále hrát v Dětské Fotbalové Dresy Inter Milán, bude konec týmu stejný? Umělé chování Romelua Lukakua způsobilo, že nebyl pozván do Interu. Nyní je Romelu Lukaku znovu v Chelsea, ale tým si jeho existence neváží. Letos v létě Chelsea plně nabrala mladé hráče a tito téměř třicetiletí hráči jsou již dlouho zařazeni na obchodní listinu týmu.

Romelu Lukaku se toto léto také odmlčel a přestupy už nejsou středem zájmu. Řím se vzdal Romelua Lukakua, Chelsea ho opustila, tak kam jinam může jít? Špatné rozhodnutí může zničit vývoj hráče v příštích třech letech. Romelu Lukaku se do Interu už nikdy nevrátí. Romelu Lukaku vzpomínal na své zážitky z Interu. Horko letošního léta také zcela spálilo poslední naději jeho kariéry.