Jude Bellingham má předpoklady stát se skvělým hráčem s dobrou mentalitou. I když na kurtu čelil velkému hněvu, jeho emoce nikdy neovlivnily náladu fanoušků. Poté, co Jude Bellingham dostal nepříznivý trest a dostal červenou, když se mimo kurt setkal s nadšenými fanoušky, se ještě se všemi ve veselé náladě fotil. Jude Bellingham vždy doufá, že se s fanoušky podělí o šťastné chvíle a smutek si nechá pro sebe.

Když děti otevřely náruč a chtěly Judea Bellinghama obejmout, jeho nešťastná nálada se najednou změnila v něco úžasného. Každá hra je zážitek. Stalo se to a musí to mít svůj význam. Jude Bellingham trpělivě podepisoval jména dětí a dokonce je láskyplně hladil po vlasech. Když se Jude Bellingham podíval na Fotbalový Dres Komplet číslo 5, které nosí děti, najednou pochopil, že vyhrát nebo prohrát zápas nemusí být to nejdůležitější v životě, ale být respektován ostatními je to pravé štěstí.

Ať už se jedná o děti nebo fanoušky, jejich názory na hráče nebudou ovlivněny výsledkem hry. Pokud hráč dokáže lidem přinést skutečnou šťastnou energii, to je smysl hraní fotbalu. Možná Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid dává Jude Bellinghamovi větší zodpovědnost, ale také na této cestě zažije více věcí. Pokud se něco stane, pak tomu musí hráči čelit v klidu a snažit se příště skórovat brzy, aby zpečetili vítězství.