Někdy je situace opravdu taková, že jeden hráč může změnit osud týmu. Taková situace nastala v Benfice v letošní sezóně. Když se Ángel Di María rozhodl znovu obléknout Dětské Fotbalové Dresy Benfica Lisabon, možná tím zpečetil svůj osud. Díky úsilí Ángela Di Maríi postoupila Benfica do čtvrtfinále Evropské ligy. Kariéra Ángela Di Maríi je nakonec spojena s osudem tohoto Fotbalový Dres Komplet a vytvoří další zázraky.

Původně byla Benfica ve skupinové fázi Ligy mistrů na spodním místě a pravděpodobně vypadla přímo. V posledních dvou kolech hry se Ángel Di María právě vrátil po zranění, což týmu umožnilo vyhrát dva klíčové zápasy a nakonec tým postoupil do programu Evropské ligy. Během programu Evropské ligy Ángel Di María znovu a znovu vytvářel zázraky a umožnil Benfice znovu postoupit do čtvrtfinále.

Snad nikoho nenapadlo, že 36letý hráč může změnit osud týmu. Vynikající výkon Ángela Di Maríi lidem znovu připomněl vítězství Argentiny na mistrovství světa 2022. Bez přítomnosti Ángela Di Maríi by Argentina možná nedokázala vyhrát konečné vítězství. Nyní Ángel Di María doufá, že pomůže Benfice uskutečnit její sen vyhrát Evropskou ligu. Možná nejsou nejsilnější, ale v jejich srdcích jsou stále semena naděje.